BOJLER POPRAVILO, ČIŠČENJE IN MONTAŽA BOJLERJA

Prizmatična fizikalna naprava za nevtralizacijo vodnega kamna – PRIZMAMAG

Prizmatično fizikalna magnetna naprava za nevtraliziranje vodnega kamna.
Enostavna montaža brez poseganja v vodovodno instalacijo. Magnetno napravo enostavno namestimo na zunanji del cevi in jo rahlo privijačimo. Vgradnja je možna takoj za merilcem porabe vode  pri vhodu v hišo ali neposredno pred potrošnikom, kot so bojler, pomivalni stroj, pralni stroj, kotli za centralno ogrevanje, kavni aparati in podobno.

Prednosti:
- enostavna montaža
- deluje brez električne energije
- brez kemičnih sredstev


NARAVNA TRDOTA VODE:
Vodna podtalnica vsebuje razne rudninske snovi in minerale. Navadno največ kalcija in magnezija, tako vodo imenujemo »trda«. Trda voda vsebuje različno število prostih ionov kalcija in magnezija (trde soli). Trdoto vode merimo v trdotnih stopinjah (nemških ali francoskih). Nemška trdotna stopinja pomeni, da se nahaja v litru vode 28mg kalcijevega oksida, ali 24 mg magnezijevega oksida, oz. mili ekvivalentov vseh snovi na 1 liter vode.

POSLEDICE NASTAJANJA VODNEGA KAMNA
Nalaganje vodnega kamna na stenah cevi, v rezervoarjih in na grelcih, povzroča velike stroške zaradi poškodb na vodnih napravah. Znatno se poveča tudi poraba energije za ogrevanje. Z debelino plasti vodnega kamna raste tudi poraba. Poleg tega povzroča nastajanje vodnega kamna težave v industriji, v tehnoloških procesih.

PREPREČITEV NASTAJANJA VODNEGA KAMNA
V izogib visokim stroškom in motnjam, ki nastajajo zaradi nalaganja vodnega kamna, smo temeljito raziskali možnosti preprečevanja. Na podlagi dolgotrajnih in dragih preizkusov smo razvili napravo, ki bo zadovoljila vsakega uporabnika MAGNETNEGA NEVTRALIZATORJA VODNEGA KAMNA.

DOSEŽENI REZULTATI
• 70% zmanjšano nabiranje vodnega kamna, brez uporabe kemičnih sredstev.
• Odprava vodnega kamna brez energije.
• Naprava ne onesnažuje okolja.
• Majhne dimenzije.
• Enostavna montaža.

DELOVANJE NAPRAVE
Pod vplivom magnetnega polja, skozi katerega se pretaka voda, se struktura kristalov trdih snovi spremeni tako, da se nanje začnejo vezati molekule vode, kot priveski. Privešene delce nosi voda s seboj po ceveh in po celotnem vodnem sistemu. Pod pritiskom v zaprtem sistemu (prostoru), pa se ti delci izločijo (aragonit). Z magnetnimi nevtralizatorji vodnega kamna so doseženi odlični rezultati na različnih področjih uporabe.

 

MAGNETNI NEVTRALIZATOR ZA PIPO

VARČEVANJE ENERGIJE IN VODE

Magnetni nevtralizator vodnega kamna za pipo je izdelan za zmanjšanja nalaganja vodnega kamna in zmanjšanja porabe vode.

S pomočjo magnetnega nevtralizatorja za pipo in magnetnega vmesnika zmanjšamo tudi nad 50% porabo vode. V primeru, ko porabimo brez uporabe magnetnega nevtralizatorja za pipo 20 litrov vode, bomo z njegovo namestitvijo na pipo porabili samo 10 litrov vode. Magnetni nevtralizator za pipo ima standardni nastavek z navojem za pipo. Poleg je priložen navojni vmesnik z reducirnim navojem, ki ga uporabljamo tudi za pipe z drugimi navoji.

Izdelek je primeren za domačo uporabo in uporabo v drugih ustanovah kot so: bolnišnice, zdravstveni domovi, hoteli, domovi za ostarele, šole, vrtci itd.

POGOJI DELOVANJA:
Max. del. tlak : - 6 barov. Max. del. temp: - 90° C.

TEHNIČNI PODATKI:

- je primeren za pitno vodo.
- zunanji del magnetnega nevtralizatorja za pipo je izdelan iz medenine OT
- magnetna indukcija: 6000 Gaussov 

Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt s pitno vodo so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Srečko Skopec s.p.
Elektroservis


p.p. PRUŠNIKOVA 106
1210 LJUBLJANA

sedež podjetja:
Tlake 23 B
1293 Šmarje Sap041 563 084
Ime in priimek:
Vaš e-naslov:
Telefonska številka:


Vaše sporočilo:
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Srečko Skopec s.p. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.