BOJLER POPRAVILO, ČIŠČENJE IN MONTAŽA BOJLERJA

POPRAVILO ALI ZAMENJAVA VSEH VRST ELEKTRIČNIH BOJLERJEV 

Popravilo bojlerjev ni tako enostavna stvar kot to izgleda po končanem popravilu.

Pri popravilu bojlerja je potrebno najprej ugotoviti napako, kar ugotovimo z meritvami. Ko je napaka locirana, se spravimo k popravilu bojlerja.

Možnih je več napak, najosnovnejše napake so: pokvarjen termostat, pokvarjena termična varovalka in pokvarjen en ali več grelcev.  Ko se napaka ugotovi je popravilo bojlerja dokaj enostavno vsaj za nas, ki izvajamo popravila bojlerjev vsak dan, več let. Včasih se zgodi, da zaradi prerjavenja sten, začne bojler spuščati vodo in popravilo bojlerja takrat ni več možno.

V tem primeru se z vami dogovorimo za zamenjavo bojlerja. Svetujemo vam kak bojler bi ustrezal, na trgu je namreč veliko vrst bojlerjev in se je težko pravilno odločiti kak bojler bi vam ustrezal, glede na ceno in uporabnost.

Montiramo in priklopimo vse vrste bojlerjev: navpično ali  vodoravno ležeče, stropno ležeče in druge. Bojler obesimo na za to prirejene kljukice, ki zdržijo pritisk večji kot je teža bojlerja, ali pa po potrebi montiramo nosilno ploščo, na katero potem obesimo vaš novi grelnik vode.

Dobro pritrjen grelnik vode je bistvenega pomena za vašo varnost. Ko je bojler pritrjen na steno, mu priklopimo vezne cevke, ki jih po potrebi nadomestimo z novimi, da ne pride do nepotrebnega curljanja ali kapljanja vode. Ostane samo še električni priklop, ki ga strokovno izvede pooblaščeni električar.

Bojler je treba priklopiti ne samo fazo in nulo, ampak najpomembnejša stvar je priklop ozemljitvenega vodnika, ki vas ščiti pred električnim udarom v vodi, ko se umivate. Strokovno priklopljen bojler je varen za uporabo, kar je najpomembnejše za vašo varnost pri umivanju.

 

PREPUSTITE POPRAVILO BOJLERJEV ALI MONTAŽO BOJLERJEV NAM, KI SMO STROKOVNO USPOSOBLJENI IN BOJLER VAM BO DELOVAL PRAVILNO IN UČINKOVITO.

ČIŠČENJE BOJLERJA JE PRIPOROČLJIVO VSAJ NA 2-3 LETA.

PRI ČIŠČENJU BOJLERJA VAM ODSTRANIMO VODNI KAMEN, ZAMENJAMO TESNILO IN BOJLER VAM BO TROŠIL POLOVICO MANJ ELEKTRIKE KOT NEOČIŠČEN BOJLER.

Srečko Skopec s.p.
Elektroservis


p.p. PRUŠNIKOVA 106
1210 LJUBLJANA

sedež podjetja:
Tlake 23 B
1293 Šmarje Sap041 563 084
Ime in priimek:
Vaš e-naslov:
Telefonska številka:


Vaše sporočilo:
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Srečko Skopec s.p. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.