BOJLER POPRAVILO, ČIŠČENJE IN MONTAŽA BOJLERJA

MONTAŽA BOJLERJEV

"Naš" star bojler.

Montiramo in priklopimo vse vrste bojlerjev: navpično ali  vodravno ležeče,  stropno ležeče in druge. Bojler obesimo na za to prirejene kljukice, ki zdržijo pritisk večji kot je teža bojlerja, ali pa po potrebi montiramo nosilno ploščo, na katero potem obesimo  vaš novi grelnik vode. Dobro pritrjen grelnik vode je bistvenega pomena za  vašo varnost Ko je bojler pritrjen na steno, mu priklopimo vezne cevke, ki jih po potrebi  nadomestimo z novimi, da ne pride do nepotrebnega curljanja ali kapljanja vode. 

Ostane samo še električni priklop, ki ga strokovno izvede pooblaščeni električar. Bojler je treba priklopiti ne samo Fazo in nulo, ampak  najpomembnejša stvar je priklop ozemljitvenega vodnika, ki vas ščiti pred  električnim udarom v vodi, ko se umivate.

Strokovno priklopljen bojler je varen za uporabo, kar je najpomembnejše za vašo varnost pri umivanju.

Srečko Skopec s.p.
Elektroservis


p.p. PRUŠNIKOVA 106
1210 LJUBLJANA

sedež podjetja:
Tlake 23 B
1293 Šmarje Sap041 563 084
Ime in priimek:
Vaš e-naslov:
Telefonska številka:


Vaše sporočilo:
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Srečko Skopec s.p. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.